…
مقاله ای خواندنی و جذاب درباره انقلاب آمریکا و سلطه بزرگ فراماسونری و جوامع مخفی در این کشور که به بررسی خلاصه وار از این ماجرا خواهیم پرداخت که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد …
چگونه ایالات متحده توسط فراماسون ها تاسیس شد
فراماسونری در امریکا بیش از دویست سال قدمت ندارد،با وجودی که فراماسونری امریکا به وسیله ماسونهای انگلیسی در این کشور رواج یافت مع الوصف نخستین ضربه ای که به انگلستان وارد شد به وسیله ماسون های امریکایی و لژ فراماسونری شهر بوستن بود . در قرن هیجدهم شهر بوستن امریکا مهمترین نقطه ای بود که در آنجا اختلافات سیاسی و اجتماعی به حد اعلی رسیده بود. روشنفکران و فرهنگیان و همه طبقات مردم شهر ار تعدی مامورین انگلیسی به ستوه آمده بودند.
بازرگانان امریکایی برای رهایی از چنگال گمرک چیهای انگلیسی و روحانیون برای جلوگیری از سلطه کلیسای انگلیکان و توده مردم و ساکنان بندر برای بیرون راندن سربازان قرمز پوش و تحصیلکردگان و ملاحان متفرعن انگلیسی همه یکدل و آماده بودند.
کانون جنبش و انقلاب ضد انگلیسی اعضای لژ فراماسونری (سنت آندره) بودند . در سال ۱۷۶۹ لژ مزبور از طرف گراند لژ ادیمبورگ بعنوان (محفل بزرگ ولایتی)شناخته شد و امید مستعمره چیان انگلیسی واقع گردید . رئیس لژ جراح معروف (ژوزف اوارن) دوست صمیمی فرانکلین بود .
جلسات لژ در کافه اژدهای سبز تشکیل می شد . در این محل اعضا لژ اهالی بندر و همه مردم به انگلیس لعنت می فرستاند و آنها را نفرین می کردند . و انگلیسی های طماع بر روی واردات چای از هندوستان عوارض سنگینی وضع کرده بودند .
…
…
وضع عوارض مزبور همه مردم را علیه آنها برانگیخت و متحد کرد نتیجه این اتحاد در روز پنجشنبه ۱۶ دسامبر در لژ فراماسونری سنت اندره که در کافه اژدهای سبز تشکیل شده بود ظاهر گردید .
امروز در حالیکه اعضا محفل ماسونی با یکدیگر بحث و گفتگو می کردند یک عده سرخپوست مسلح با جنجال و هیاهو از کافه خارج خود را بروی کشتی نجارتی انگلیس حامل صندوقهای چای رسانیدند و در ظرف چند دقیقه ۳۴۲ صندوق چای را به دریا ریختند . حمله برق آسای سرخ پوستان پلیس انگلیسی بوستن را غافلگیر کرد و دولت انگلیس به تلافی عمل مهاجمین دست به واکنش شدیدی زد .ولی این واقعه که بعدها (روزچای) نامیده شد مقدمه انقلاب در سراسر امریکا گردید .فراماسونهایی که آتش به باروت افکنده بودند در همه جا انقلاب ضد انگلیسی را دامن می زدند . نویسنده کتاب فراموشخانه و انقلابهای قرن هیجدهم می نویسد:روز چای از اولین روزهای بزرگ انقلاب امریکاست و یک روز ماسونی به شمار می رود . زیرا فراموشخانه امریکا نمی تواند خود را از این افتخار بر کنار بداند که آتش به باروت نهاد.
روز چای در امریکا در تاریخ این سرزمین مقام بزرگی دارد .مرکز فراماسونری امریکا با فراماسونهای فرانسه ، ایتالیا و حتی فراماسونری انگلستان تماس گرفت و از آنها کمک خواست.از فرانسه و ایتالیا عده زیادی از فراماسون ها داوطلب شدند که به امریکا بروند و در آنجا با قوای انگلستان بجنگند . ژنرال هایی که از فرانسه برای کمک به استقلال طلبان امریکا رفتند امروز نامشان در محافل ماسونی امریکا ضبط است . ژنرال لافایت ، گراس و نوآی که هر سه از فراماسونهای معروف فرانسه بودن از آن جمله هستند .
…
…
ماری ژوزف لافایت (۱۷۵۷-۱۸۳۴) ، سیاستمدار و ژنرال فرانسوی بود که فعالانه در هر دو انقلاب فرانسه و آمریکا شرکت کرد ، این فرد به حدی قدرتمند بود توانست در این دو انقلاب نقش کلیدی را ایفا کند.
در خود امریکا تمام رجال سیاسی معروف و همه ژنرال های برجسته ارتش استقلال طلب فراماسون بودند . تاریخ امریکا ، رژه فراماسون ها را در روز ۲۷ دسامبر ۱۷۷۸ فراموش نمی کند .در این روز گروهی انبوه از فراماسون های امریکا در حالیکه جورج واشنگتن مرد سیاسی معروف امریکا با پیش بند چرمی فراماسونری (اپرون) پیشاپیش آنها حرکت می کرد رژه رفتند.این رژه به مناسبت استقلال شهر فیلادلفی بود.بعضی از جمله های اعلامیه استقلال امریکا از اساسنامه فراماسونری امریکا گرفته شده و اکثر آنهایی که آنرا تدوین و امضا کرده اند فراماسون بودند.
…
…
رژه فراماسون ها به مناسبت استقلال شهر فیلادلفی امریکا ۲۷ دسامبر ۱۷۷۸
پس از خاتمه جنگهای استقلال طلبانه امریکا محافل فراماسونری نیز بلافاصله ادعای استقلال کرده سیادت گراند لژ انگلستان را از مقررات خود حذف کردند . این محافل پس از چند سال همگی در سازمانی بنام محفل اعظم ایالتی جمع شدند و استقلال خود را اعلام نمودند . هم اکنون تقریبا در امریکا ۴۹ گراندلژ و ۱۶۴۱۵ محفل فراماسونری فعالیت می کنند . عده ایی از لژ های ماسونی در امریکا تابع گراند لژ اسکاتلند و عده ایی تابع لژ یورک می باشند . رهبران حزب دموکرات امریکا بیشتر در لژ اسکاتلند عضویت دارند و اعضای حزب جمهوری خواه بیشتر در لژهای مستقل امریکایی فعالیت دارند .
…
…
نبرد لکزینگتون
انگلیسیها در جنگ با امریکایی ها حوالی لکزینگتون یک سوم نیروهای خود رااز دست دادند و در ۱۰ مه دژ دیگر انگلیسی را در کنار دریاچه شامپلین تصرف کردند.با این پیروزیها در ماههای ژولای و ژوئن ۱۶ هزار داوطلب به ماساچوست رسیدند و ۱۰۰۰ انگلیسی را در نبردی سخت به هلاکت رساندند. در ژولای ۱۷۷۶ انگلیسیها از بوستون بیرون رانده شدند و مردانی چون توماس جفرسن، جان آدامز، ورجر شرمن، رابرت استون و بنیامین فرانکلین اعلامیه استقلال آمریکا را نوشتند و پرچمی با ۱۳ ستاره و خط که نمایانگر ۱۳ ایالت بود، عرضه داشتند ( البته در این که انتخاب عدد ۱۳ از نمادگرایی هایشان بوده یا نه مجبوریم در اینباره اظهار نظر نکنیم و تصمیم گیری را به پای خود خواننده قرار دهیم ) .
روسای جمهور فراماسون امریکا
در امریکا از ۴۱ رئیس جمهور ی امریکا ۱۷ نفر آنها از سال ۱۷۹۹ تا ۲۰۱۰ عضو لژهای ماسونی بودند . از این عده ۴ نفرشان عضو لژ اوهایو سه نفر عضو لژ تنسی ۲ نفر عضو لژ نیویورک و بقیه از لژهای واشنگتن ، پاناما ، میسوری ، تکزاس و ویرجینیا بودند.در سالنامه های ۱۹۶۵-۱۹۶۴ ماسونی (مرکز برادران ماسونیک )اسامی پانزده رییس جمهور عضو لژهای ماسونی به ترتیب زیر نوشته شده است:
در دوره های بعد به این فهرست نیز رونالد ریگان و جورج بوش پدر و پسر و باراک اوباما نیز اضافه شد !
…
جورج واشنگتن استاد اعظم فراماسون و رهبر استقلال امریکا و اولین رییس جمهور آن کشور در لباس ماسونی
جورج واشنگتن:
نخستین رئیس جمهور فراماسون امریکا می باشد که در سال ۱۷۳۲ متولد شد و در سال ۱۷۹۹ از دنیا رفت . او از سال ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ رییس جمهور امریکا بود و نخستین گراند مَستر آمریکایی نیز می باشد . او در لژ فراماسون الکساندریا که بعدها بنام الکساندریا واشنگتن نمره ۲۲ تغییر نام داد فعالیت می کرده و عضو بوده است .
گواهینامه ماسونی مونروئو
جمیز مونروئو پنجمین رییس جمهور فراماسون امریکا می باشد . او در سال ۱۷۵۸ متولد و در سال ۱۸۳۱ وفات کرده است . او در بین سال های ۱۸۱۷ تا ۱۸۳۱ رییس جمهور بوده و در از لژ ماسونی ویلیام برج نمره ۶ ایالت امریکا عضویت داشته است .
…
…
جمیز کنوکس پولک
یازدهمین رئیس جمهور امریکا ۱۸۴۹- ۱۷۹۵ در لژ فراماسونری کلمبیا تنسی عضو بوده است
جمیز بوشانان
پانزدهیمن رئیس جمهور امریکا ۱۷۹۱- ۱۸۶۸ عضو لژ مستر پنا شماره ۳
اندرو جانسون
هفدهمین رئیس جمهور امریکا ۱۸۰۸ -۱۸۵۷ عضو لژ شماره تنسی فراماسونری بود
جمیز ابراهام گارفیلد
بیستمین رئیس جمهور امریکا که در لژ شماره ۳۰ اوهایو عضو بوده است
تئودور روزولت
بیست و ششمین رئیس جمهور امریکا و نهمین رییس جمهور فراماسون در لژ کانتون شماره ۶۰ اوهایو می باشد
فرانکلین روزولت
سی و دومین رییس جمهور امریکا عضو لژ شماره ۴ نیویورک
هاری تورمن
سی و سومین رییس جمهور گراند ماستر لژمیسوری
لیندن جانسون
سی و ششمین رییس جمهوری فراماسون امریکا که در لژ شماره ۵۶۱ تکزاس عضویت داشته است .
ایالات متحده از مهمترین پایگاههای جنبش های فراماسونری جهانی است و میراث دار انگلستان در این وادی می باشد که تمام امکانات خود را در جهت ایجاد نظم نوین جهانی قرار داده است همان نظمی که پس از امپراطوری بریتانیا به ارث برد و با ابزارهای مدرن سعی در اشاعه و گسترش آن می باشد و دنیا را برای ظهور شربزرگ یعنی دجال آخر الزمان آماده می کنند.
دوستان و عزیزان در آخر به این نکته دقت کنند که شاید در این مقاله مخالفت امریکایی ها با انگلستان را نشان داده است اما بر این باور باشید و شکی نداشته باشید که هدف این لژها و جوامع مخفی چه در انگلستان چه در امریکا و چه در هرجای دنیا یک چیز است و آن برپایی زمینه سازی برای ظهور آن فتنه ای که پیامبر ۱۴۰۰ پیش آن را “دجال” نام برد.شاید اندکی اختلاف بین سران این جوامع باشد اما تلاش همه انها راهی برای تداعی ارض موعود در آمریکا بود به طوری که حتی کریستف کلمپ هم بعد از فتح قاره آمریکا انجا را به نوعی ارض موعود نام گذاری میکند ، که این نشان از خباثت این جوامع و تفکرشان نسبت به ادیان و شریعت است…
منابع این مقاله برگرفته و تهیه شده از چند کتاب و مقاله معتبر است که از نام بردن اسم آنها به دلایلی معذوریم …
تهیه و گردآوری : ظهور۱۲
اين مطلب را به اشتراك بگذاريد :
نظرات شما عزیزان: